Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Πιστεύουμε ότι η τυποποίηση, η ασφάλεια και η συμμόρφωση με την νομοθεσία αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την παραγωγή τροφίμων, ενώ η γεύση & η τεχνολογική αρτιότητα τους καθορίζουν την επιτυχία τους.

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Πιστεύουμε ότι η τυποποίηση, η ασφάλεια και η συμμόρφωση με την νομοθεσία αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την παραγωγή τροφίμων, ενώ η γεύση & η τεχνολογική αρτιότητα τους καθορίζουν την επιτυχία τους.

Ανάπτυξη Προϊόντων

Αναγνωρίζουμε την πολυπλοκότητα και τις διεργασίες που απαιτούνται για να σχεδιάσετε ή να βελτιώσετε ένα προιόν. Λαμβάνοντας υποψην τις δυνατότητες του εξοπλισμού σας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε προιόντα σύμφωνα με τις κοστολογικές σας απαιτήσεις ώστε να έχουν τα τεχνολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά που επιθυμείτε. Στην Trofartis έχουμε την εμπειρία, την επιστημονική γνώση και τις πρώτες ύλες για να το πετύχουμε

Τεχνολογική Υποστήριξη

Στην Trofartis μπορούμε να σας υποστηρίξουμε για τεχνολογικά θέματα που σας απασχολούν. Είτε πρόκειται για μεμονωμένο τεχνολογικό πρόβλημα είτε για την εξ ολοκλήρου ανάπτυξη προϊόντων, χρησιμοποιώντας επιστημονική μεθοδολογία, σύγχρονες πρακτικές και την εμπειρία μας, μπορούμε να δώσουμε τις λύσεις.

Πιστεύουμε ότι η τεχνολογική αρτιότητα και η εικόνα των προϊόντων αποτελούν την βάση για την επιτυχία τους. Είμαστε βέβαιοι πως κάθε λεπτομέρεια στην παραγωγική διαδικασία τροποποιεί το τελικό αποτέλεσμα και ότι οι λύσεις στα τεχνολογικά προβλήματα έρχονται από την εμπειρία και την βαθειά γνώση της Επιστήμης των Τροφίμων. Στρατηγικός συνεργάτης μας είναι η Arotop Gmbh, η οποία έχει αναπτύξει προϊόντα για τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων στον κόσμο. Εσείς έχετε το όραμα και εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στον τρόπο, με αποτελεσματικότητα και εχεμύθεια

Εναρμόνιση με την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία

Είμαστε σε θέση να σας ενημερώνουμε διαρκώς για τις μεταβολές στην νομοθεσία και να σας βοηθάμε να τις εφαρμόζετε. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε την σωστή σήμανση για τις ετικέτες σας, να αναπτύξουμε τους διαθρεπτικούς πίνακες και να διασφαλίσουμε ότι εφαρμόζετε ορθά την κείμενη Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία..

Σχεδιασμός Βιομηχανικών τροφίμων & Γραμμών παραγωγής

Η εμπειρία μας αλλά και η γνώση της νομοθεσίας, διασφαλίζει την υγειονομική αρτιότητα των υποδομών σας. Σχεδιάζουμε εργαστήρια, βιομηχανίες και γραμμές παραγωγής. Διαμορφώνουμε τους χώρους και δημιουργούμε τα διαγράμματα ροής ώστε να βελτιστοποιήσουμε την παραγωγική σας διαδικασία και να διασφαλίσουμε την επιτυχία σας. Επιπλέον, στην Trofartis θα βρείτε ένα σύμμαχο στην επιλογή του εξοπλισμού σας και θα αποφύγετε αστοχίες που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά.

Συστημάτα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων HACCP και ISO 22000

Στην Trofartis γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να δημιουργήσουμε ένα Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων που να εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Απλά, γρήγορα, εύστοχα και οικονομικά, θωρακίζουμε την εταιρία σας απέναντι στις σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας και νομοθεσίας.

Οι άνθρωποί μας έχουν εργαστεί σκληρά σε βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων και γνωρίζουν όχι μόνο τις ιδιαιτερότητες και δυσκολίες που υπάρχουν στις παραγωγικές διαδικασίες αλλά και τις απαιτήσεις των Ελεγκτικών Αρχών. Σε συνδυασμό με άριστες γνώσεις της Τεχνολογίας Τροφίμων μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μαζί μας η Επιχείρηση σας θα αποκτήσει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο θα αποτελεί σύμμαχο και οδηγό για την ασφάλεια των τροφίμων σας και όχι μια σειρά φακέλων που θα μείνουν στο ράφι.

Στόχος μας είναι η Διασφάλιση της Ποιότητας των προϊόντων σας μέσα από διαδικασίες απόλυτα προσαρμοσμένες στην δυναμική και στους πόρους σας. Έτσι, δημιουργούμε λειτουργικά Συστήματα και εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους σας ώστε μαζί να αντιμετωπίζουμε τις συνεχείς προκλήσεις του κλάδου των τροφίμων και να δίνουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα σας.

Οργάνωση & Διεξαγωγή Οργανοληπτικών Ελέγχων

Στην Trofartis οργανώνουμε οργανοληπτικές δοκιμές και εκπαιδεύουμε πάνελ δοκιμαστών από την ομάδα σας ή τρίτους. Με σύγχρονα στατιστικά μοντέλα ανάλυσης εξάγουμε αποτελέσματα που σας βοηθούν να βεβαιωθείτε για την αποδοχή των προϊόντων σας από τους καταναλωτές πριν ακόμη τα τοποθετήσετε στο ράφι.

Συνεργάτες

Αντιπροσωπεύουμε για την Ελλάδα μερικές από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες παραγωγής και ανάπτυξης μιγμάτων καρύκευσης και πρόσθετων στον κόσμο και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας.