H Trofartis δημιουργήθηκε από ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά με την Τέχνη της Παραγωγής Τροφίμων. Για αυτό γνωρίζουμε καλά την δυναμική, τους πόρους και το μεράκι που απαιτούνται για την παραγωγή των αγαθών σας καθώς και το μέγεθος της προσπάθειας που κρύβεται πίσω από κάθε προϊόν που τοποθετείτε στο ράφι.

Πιστεύουμε ότι η τυποποίηση, η ασφάλεια και η συμμόρφωση με την νομοθεσία αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την παραγωγή τροφίμων, ενώ η γεύση και η τεχνολογική αρτιότητα τους καθορίζουν την επιτυχία τους. Εξασφαλίσαμε για την Ελλάδα και την Κύπρο αποκλειστική συνεργασία με την MOGUNTIA FOOD, μια από τις πιο πετυχημένες Εταιρίες Παραγωγής και Ανάπτυξης Μιγμάτων, Καρύκευσης και προσθέτων στον κόσμο και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας.

Στην Trofartis συνδυάσαμε την εμπειρία μας στην Διαχείριση της Ολικής Ποιότητας, στις Διαδικασίες Παραγωγής Τροφίμων, στην Έρευνα κ Ανάπτυξη, στις Σύγχρονες Μεθόδους Διοίκησης και στην Μηχανοργάνωση με την αγάπη μας για την δουλειά μας για να σας προσφέρουμε Προϊόντα και Υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτό που θέλετε

…να γίνετε ακόμα καλύτεροι!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Moguntia

Η Moguntia ιδρύθηκε το 1903 στη Γερμανία και τοποθετείται παγκοσμίως ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Διαθέτει εργοστάσια παραγωγής στην Αυστρία, στην Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία και Ελβετία με το εργοστάσιο παραγωγής καρυκευμάτων-μιγμάτων στην Αυστρία να είναι το πιο σύγχρονο εργοστάσιο του κλάδου στην Ευρώπη.

Το όνομα της προέρχεται από την περιοχή στην οποία ιδρύθηκε κοντά σον ποταμό Μάιν. Η περιοχή αυτή ήταν διάσημη από τα Ρωμαϊκά χρόνια για το εμπόριο μπαχαρικών. Το όνομα του ιδρυτή της είναι συνδεδεμένο με πολλές καινοτομίες που διαμόρφωσαν τεχνολογικές διαδικασίες όπως τις γνωρίζουμε σήμερα. Ήταν ο πρώτος που παρασκεύασε μίγματα μπαχαρικών και προσθέτων για την βιομηχανία αλλαντικών ενώ το 1948 πατεντάρισε την χρήση φωσφορικών αλάτων για το κούτερ. Το 1954 πατεντάρισε την διαδικασία κοπής μπαχαρικών σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Η Moguntia διαθέτει περίπου 550 εργαζομένους και παράγει περί τους 200.000 τόνους προϊόντων/ έτος. Διαθέτει 2.500 ενεργούς στάνταρ κωδικούς προϊόντων και άλλους 2.000 κωδικούς που δημιουργήθηκανμετά από ζήτηση συνεργατών-πελατών.

Η επιχείρηση παραμένει οικογενειακή και πιστή στην προσπάθεια την να εξυπηρετεί τους πελάτες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχει 15 δικά της υποκαταστήματα και 25 αντιπροσώπους σε αντίστοιχες χώρες. Η Moguntia Food Group επίσης διαθέτει ιδιόκτητο ερευνητικό κέντρο για Τρόφιμα στην Γερμανία οπού αναπτύσσει τα προϊόντα της ενώ πραγματοποιεί πολύ τακτικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για τους συνεργάτες της.

Indasia

Η Indasia ιδρύθηκε το 1949 στη Γερμανία και το 1975 έγινε μέλος της Moguntia Gmbh. Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στο Οσναμπρουκ και ειδικεύεται στις μαρινάτες και στα μείγματα καρύκευσης. Καινοτομεί συχνά με τα προιόντα τηςταοποία είναι διάσημα για τις εξαιρετικές τους γεύσεις . H Indasia συνενώθηκε διοικητικά με την Moguntia το 2018, έτσι τo 2019 συμμετείχε στην έκθεση IFFA στην Φρανκφούρτη μαζί με την Moguntia και τις υπόλοιπες Εταιρίες του ομίλου Moguntia Food Group.

Ως μέλος του Moguntia Food Group η Indasia ακολουθεί πιστά την παράδοση της προσήλωσης στην ποιότητα και της δημιουργίας προιόντων με εξαιρετική γεύση.Η Indasia απασχολεί 160 ανθρώπους ενώ διαθέτει περισσότερους από τριάντα αντιπροσώπους σε αντίστοιχες χώρες ανα τον κόσμο. Επίσης διαθέτει 2500 στάνταρ κωδικούς προιόντων και πάνω από 4500 κωδικούς που φτιάχτηκαν μετά από ζήτηση συνεργατών.

Από την Indasia μπορούμε να σας προσφέρουμε:

Campus

H Campus srl είναι Ιταλική εταιρία από την Parma και είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων λειτουργικών υλών για την βιομηχία κρέατος, γαλακτοκομικών και vegetarian/vegan προιόντων.
Απασχολεί περισσότερους από εκατό ειδικευμένους ανθρώπους με περισσότερο από τριάντα χρόνια εμπειρίας. Η Campus διαθέτει εξειδικευμένο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης προιόντων στην Parma,αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο αλλά και δικά της υποκαταστήματα σε αρκετές χώρες..

Σκοπός

H Campus έχει ως στόχο την μελέτη, την παραγωγή και την ανάπτυξη καινοτόμων λειτουργικων συστατικών για τη βιομηχανία τροφίμων. Αναζητά συνεχώς συστατικά και πρώτες ύλες που εγγυώνται υψηλή λειτουργικότητα με το ίδιο κόστος, χωρίς ποτέ να χρειαστεί να εγκαταλείψει τη θεμελιώδη έννοια της ποιότητας και της καθαρής ετικέτας.
Η προσέγγιση της Campus βασίζεται στην εξυπηρέτηση των πελατών και στις τεχνικές και εμπορικές ανάγκες της. Εξασφαλίζουμε μια ευέλικτη και γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών 360 °, χαρακτηριζόμενη από προσαρμοσμένες λύσεις και από μια επιστημονική και ρεαλιστική μέθοδο εργασίας ταυτόχρονα.

Από την Campus μπορούμε να σας προσφέρουμε

Harke Food

H Harke ιδρύθηκε το 1965 στη Γερμανία.Διαθέτει προϊόντα για την βιομηχανία Τροφίμων (Harke Food) και την βιομηχανία φαρμάκων (Harke Pharma) . Διαθέτει τα προϊόντα της σε 4 Ηπείρους συνδέοντας αγορές ενώ αναπτύσσει και προωθεί καινοτόμα προϊόντα και λύσεις.

Από την Harke Food μπορούμε να σας προσφέρουμε