Υπηρεσίες

Πιστεύουμε ότι η τυποποίηση, η ασφάλεια και η συμμόρφωση με την νομοθεσία αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την παραγωγή τροφίμων, ενώ η γεύση & η τεχνολογική αρτιότητα τους καθορίζουν την επιτυχία τους.

AΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Μπορούμε να αναπτύξουμε προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε την ιδέα σας σε προϊόν που θα τοποθετηθεί στο ράφι.

Μάθετε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Στην Trofartis μπορούμε να σας υποστηρίξουμε για τεχνολογικά θέματα που σας απασχολούν, χρησιμοποιώντας επιστημονική μεθοδολογία, σύγχρονες πρακτικές και την εμπειρία μας.

Μάθετε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΒΙOMHXAΝΙΚΩΝ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Η εμπειρία μας αλλά και η γνώση της νομοθεσίας, διασφαλίζει την υγειονομική αρτιότητα των υποδομών σας. Σχεδιάζουμε εργαστήρια, βιομηχανίες και γραμμές παραγωγής.

Μάθετε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ
ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ

Οργανώνουμε οργανοληπτικές δοκιμές με σύγχρονα στατιστικά μοντέλα ανάλυσης & εξάγουμε αποτελέσματα που σας βοηθούν να βεβαιωθείτε για την αποδοχή των προϊόντων σας από τους καταναλωτές πριν ακόμη τα τοποθετήσετε στο ράφι.

Μάθετε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ &
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ένα Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων που εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Απλά, γρήγορα, εύ- στοχα και οικονομικά, θωρακίζουμε την εταιρία σας απέναντι στις σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας και νομοθεσίας.

Μάθετε περισσότερα

Συνεργάτες

Αντιπροσωπεύουμε για την Ελλάδα μερικές από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες παραγωγής
και ανάπτυξης μιγμάτων καρύκευσης και πρόσθετων στον κόσμο και είμαστε σε θέση
να σας παρέχουμε προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας.