Τα μπαχαρικά λεπτοτεμαχίζονται με τη μέθοδο Friosafe σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αι το αποτέλεσμα είναι ολοφάνερο στα τελικά προϊόντα σας. Η Moguntia Food χρησιμοποιεί εξαιρετικής ποιότητας μπαχαρικά, τα οποία ελέγχει από την καλλιέργεια τους. Καθέ κόκκος μπαχαρικού μπορεί να ιχνηλατηθεί.

Πληθώρα των προϊόντων μας είναι πιστοποιημένα ως Halal, ενώ οι εταιρίες μας διαθέτουν και πιστοποιήσεις BRC – IFS

Μείγματα με Ελληνικές Γεύσεις

Σε συνεργασία με την Moguntia Food και την Indasia δημιουργήσαμε μείγματα μπαχαρικών για Ελληνικές συνταγές!

Μείγματα με Διεθνείς Γεύσεις

Μείγματα με Διεθνείς γεύσεις με βάση τις πρωτότυπες συνταγές κάθε τόπου.

Αυτούσια & Βιολογικά καρυκεύματα

Αυτούσια καρυκεύματα ανώτερης ποιότητας. Τα καρυκεύματα επιλέγονται από την καλλιέργεια τους, τεμαχίζονται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και στις καλύτερες υγειονομικές συνθήκες.

Η ποιότητα τους οδηγεί σε σταθερότητα των προϊόντων αφού η δριμύτητα των αρωμάτων τους είναι σταθερή.

Η διαφορά φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα της συνταγής σας.

Μαρινάτες

Σε λάδι, πάστα ή σε σκόνη. Δίνουν γεύση, χρώμα και ταυτόχρονα μπορούν να τρυφεροποιούν. Οι μαρινάτες μας κάνουν πολλά περισσότερα από το να κάνουν τα προϊόντα σας γευστικά. Σε πολλές διαφορετικές γεύσεις για όλους τους τύπους κρέατος για παραδοσιακές ή Έθνικ προτάσεις.

Ενδεικτικά διαθέτουμε:

Ενημερωτικά φυλλάδια

Προιόντα Ανάπτυξης Γεύσης

Bελτιωτικά και πρόσθετα υψηλότερης ποιότητας που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του κλάδου. Είτε πρόκειται για προιόντα καθαρής ετικέτας, υψηλής προστιθέμενης αξίας, προιόντα με ειδικά διαθρεπτικά χαρακτηριστικά, Horeca, για τοποθέτηση σε ράφι ή σε βιτρίνα, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Την διαφορά θα την ανακαλύψετε
στα προϊόντα σας.